Administratiekantoor

Uw financiën bijhouden kost veel tijd en geld. U wil eigenlijk niet de hele dag bezig zijn met uw administratie. Het liefste bent u bezig met uw bedrijfsvoering. U bent tenslotte geen ondernemer geworden omdat u graag de hele dag in de boeken wil zitten. Helaas moet de boekhouding ook gebeuren en kloppend zijn. Een oplossing hiervoor is een administratiekantoor inschakelen of een onafhankelijk financieel adviseur. Alleen de kosten van een boekhouder kunnen flink oplopen. U kan hierop besparen door een deel van de financiën zelfstandig uit te voeren. Een online administratie maakt het veel eenvoudig om uw boekhouding te regelen. Daarnaast heeft u altijd zelf inzicht in uw financiën. U hoeft zo niet aan uw boekhouder te vragen hoe u er eigenlijk voorstaat.

Uw administratie volledig laten uitbesteden

U kan uw online administratie natuurlijk ook volledig laten uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat uw online administratie geboekt wordt in icounting. Dit boekhoudprogramma zorgt ervoor dat u altijd overzicht hebt in uw administratie, maar alle taken voor u worden uitgevoerd door een administratiekantoor. Als ondernemer blijft u altijd verantwoordelijk voor uw financiën. Gelukkig helpt het administratiekantoor u nog steeds bij uw boekhouding, maar blijft u altijd inzicht houden. Dit is wel zo prettig als u geen idee heeft waar u op dit moment met uw bedrijf staat.

Samenwerken aan uw eigen boekhouding

Met online administratie kunnen we samen werken aan uw eigen boekhouding. U heeft altijd onze begeleiding en met vragen kan u nog steeds bij ons terecht. U hoeft zelfs geen uitgebreide kennis te hebben om alle facturen in te boeken. Wij zorgen ervoor dat alles van a tot z voor u geregeld wordt. Eventueel kan u online alle stukken aanleveren. Dit is wel zo makkelijk want de meeste facturen komen tegenwoordig online binnen. Naast de standaard boekhouding kunnen wij ook andere taken voor u uit handen nemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het regelen van de loonstrookjes? Wij zorgen ervoor dat alles netjes geregeld wordt en u alleen nog maar de rekeningen hoeft te betalen.

Uw boekhouding laten controleren

Als u zelf de online administratie voor uw rekening neemt dan bespaart u een hoop geld. Alleen u twijfelt of alles wel goed geregeld is. U weet bijvoorbeeld niet zeker waar u bepaalde zaken moet boeken. U heeft bij ons eigenlijk twee keuzemogelijkheden. U regelt alles zelf met icounting of wij regelen alles van a tot z in icounting. Als u zelf met het programma aan de slag gaat dan kunnen wij eventueel uw complete administratie controleren. Wij kunnen kijken of alles klopt en correct ingeboekt is. Dit kan voordeliger zijn dan uw administratie volledig laten uitbesteden. Het enige nadeel is dat u nog steeds bezig bent met het inboeken van uw facturen. Als u minder tijd kwijt wil zijn aan uw administratie, dan is het slimmer om alles uit te besteden aan uw eigen boekhouder. De facturen kunnen nog steeds online ingeboekt worden zodat u dagelijks inzicht heeft in uw omzet en betaalde facturen. U blijft zo zelf de vinger aan de pools houden, maar u bent minder tijd kwijt aan de boekhouding.