Beveiliging prijzen en offertes vergelijken

beveiligingEen goede beveiliging is zowel privé als zakelijk van groot belang. Zo is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat u ervoor zorgt dat er beveiliging bestaat tegen inbraak, maar ook tegen brand. Ook kan het belangrijk zijn om beveiliging te regelen voor een evenement of een persoon. Bij de verschillende onderdelen van de beveiliging is natuurlijk de betrouwbaarheid een essentieel aspect. U kunt hier meerdere offertes aanvragen van specialisten op het gebied van de beveiliging. Zo kunt u de kwaliteit en de prijs gemakkelijk naast elkaar leggen en kunt u tot de juiste keuze komen. De verschillende specialisten op het gebied van beveiliging werken onder andere met camerabeveiliging, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en persoonsbeveiliging.

Het aantal pogingen tot inbraak in Nederland is ongeveer een miljoen. Dit betekent dat er ongeveer iedere minuut een poging wordt ondernomen in ons land. In totaal is er in ongeveer 1,2 miljoen woningen ingebroken, wat staat voor ongeveer 17%.

Over het algemeen vinden de inbraken plaats wanneer de inbreker toevallig ziet dat er een raampje open staat of dat de bewoners niet thuis zijn. Er wordt dan snel even naar binnen geslopen om wat waardevolle spullen mee te nemen. Op zich hoeft het raam nog niet eens open te staan, aangezien ook een goed slot zo opengemaakt kan worden. Dit lukt de meeste inbrekers in ongeveer een halve minuut, waardoor ook dit geen absolute garantie tegen een inbraak betekent.

Daarnaast bestaan er nog een aantal andere gevallen van schade, die niet door een inbreker worden veroorzaakt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te maken te krijgen met een brand. Ongeveer de helft van Nederland heeft hier wel eens mee te maken gekregen, waardoor de kans groot is dat het u een keer zal overkomen. De schade is bovendien natuurlijk een stuk groter dan bij een eventuele inbraak.

Het is verstandig om meer informatie in te winnen over de mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand zo goed mogelijk te beveiligen. U kunt hierbij denken aan beveiliging tegen inbraak, maar ook tegen bijvoorbeeld brand.